Olie er naturligt og Naturligolie sætter en dyd i det rene og det økologiske med fokus på gennemsigtighed


Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske, rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Gennemsigtighed i forhold til indholdet i deres produkter, da det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. Hos Naturligolie udvælges de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.
Udover at være økologiske, er deres produkter uden duftstoffer og parfume, og derfor kan størstedelen af produkterne trygt anvendes til alle aldre og hudtyper. De tror på, at uraffinerede, økologiske råvarer er den ultimative luksus til huden, og vi arbejder samtidig hårdt for at holde priserne jordnære.

"Det er et naturligt valg for os at håndplukke økologiske ingredienser. Flere og flere forbrugere vælger bevidst økologiske varer fra hylderne, når vi handler fødevarer. Vores mission er at give dig som forbruger mulighed for at træffe de samme bæredygtige valg, når det gælder hudpleje. 
Derfor er Naturligolies produkter økologiske og baseret på rene, uforarbejdede råvarer. Alle vores økologiske ingredienser er certificerede under Soil Association, fordi vi sætter høje krav til oprindelse, udvinding og kvalitet. Hvis du kigger bag på vores produkter, kan du læse, at de er 94-100% økologiske. 
Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud."

"Hos Naturligolie anvender vi ingen kunstige tilsætningsstoffer. Vores olier består af rene, uraffinerede planteolier, der udvindes ved koldpresning af økologiske planter, bær, nødder, frø og kerner. At de er koldpressede betyder, at olierne udvindes uden brug af opvarmning. Dermed bevares det naturlige indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler bedst muligt. Det betyder også, at koldpressede olier er af den højeste kvalitet og tættest på den naturlige råvare. Derfor har olierne stadig deres oprindelige, blide dufte samt naturlige, dybe farver.

Vi vælger økologiske, koldpressede olier, fordi de lever op til vores krav om bæredygtighed, og fordi olierne er enkle, men samtidig overdådige.
Når du vælger Naturligolie, får du hudplejeprodukter i den reneste form. Vores produkter består af friske og uraffinerede råvarer, hvilket betyder, at vores produkter har en kortere holdbarhed end mange andre på markedet. For naturligt at forlænge produkternes holdbarhed anvender vi E-vitamin til oliebaserede produkter. E-vitamin er en naturlig antioxidant, der forlænger oliernes levetid og samtidig har en beskyttende og blødgørende virkning på huden. Til vandbaserede produkter, såsom Økologisk Fugtserum, anvender vi udelukkende naturlige og milde ingredienser til at forlænge produktets holdbarhed, og som også har hudforbedrende egenskaber.

"Vi bruger hertil mørke ”apotekerglas”, der beskytter indholdet mod solens stråler og lyspåvirkning. Du kan se ”Bedst før” bag på alle dine Naturligolie produkter og læse, hvad dine produkter indeholder."